Lezing Soirée Lamot over de Besloten Hofjes

Soiree Lamot - Zorg- Besloten Hofjes

Soirée Lamot neemt je iedere tweede en vierde donderdag van de maand mee achter de coulissen van het Mechelse erfgoed. Ze nodigen telkens een deskundige uit die je gepassioneerd én op een toegankelijke manier vertelt over zijn of haar onderzoek. Zo maak je kennis met de vele gezichten van erfgoed en leer je meer over de geschiedenis, zowel over de petite histoire als over de grootse feiten. Ze bundelen de lezingen per thema.

Op donderdag 26 mei kan je in Mechelen naar de laatste lezing van de reeks met als thema ‘zorg’ komen luisteren. Die avond zullen Hannah Iterbeke (Illuminare – KU Leuven) en Joke Vandermeersch (restaurateur Besloten Hofjes) meer uitleg geven over de bijzondere zorg die er vroeger en nu voor deze topstukken gedragen werd.

Tickets kosten 5 euro kan je online (met een meerkost van 2 euro) of aan de kassa kopen.

Meer info vind je hier 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s